FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hittar du inte svar på din fråga här?
Maila oss på hej@mammatraning.nu!

Nix, appen funkar precis lika bra för nybörjaren som den erfarna, och oberoende av om du är gravid eller genomgått en förlossning kommer nivån anpassas efter dina nuvarande förutsättningar. När du känner dig redo att avancera byter du nivå med ett enkelt knapptryck.

Givetvis kan du det! Dels kan medlemskap köpas via portalerna Epassi och Wellnet, men även i vår webbshop för dig som lämnar in kvitto till din arbetsgivare.

Varje kropp, individ, erfarenhet, ambition och ork skiljer sig åt. Därför har vi utvecklat ett unikt nivåsystem! I appen väljer du nivå under ”min profil”, och där har vi utförligt beskrivit vad varje steg innebär och innehåller.

Vi vägleder dig i nivåvalet oberoende om du är gravid, genomgått en vaginal förlossning eller kejsarfödsel. 

Att välja nivå är inte skrivet i sten. Du kan när som helst välja en lättare eller svårare nivå beroende på hur tidigare pass känts. I vårt artikelbibliotek hittar du utförliga beskrivningar om vilka kroppsliga signaler du kan lyssna efter. Testa, känn efter, byt och testa igen. 

För 149 kronor/månad får du tillgång till allt: obegränsade träningspass, alla artiklar och varenda vrå i appen! Vi ger dessutom 10% om du signar upp per kvartal, och 20% för den som binder sig årsvis.

I appen finns också en begränsad gratisversion där du får testa på funktionerna, fem träningspass och en handfull artiklar. 

Absolut! Appen finns tillgänglig både i App Store och Google Play!

Klicka här för att komma till vår webbshop! Efter köpet får du ett kvitto samt gåvobevis skickat till din mail. Gåvobeviset kan du skriva ut (med fördel på fotopapper för lyxigare känsla) och ge till en lycklig person! 

Mammaträning är ingen digital vårdgivare och vår ambition är enbart att sprida generell evidensbaserad kunskap och förse våra medlemmar med träningspass utefter allmänna tillstånd.

Vill du ha individanpassad hjälp hänvisar vi till kompetenskartan skapad av Professions- och fackförbundet för fysioterapeuter som du hittar här. Kompetenskartan visar om det finns någon fysioterapeut med inriktning på kvinnohälsa i ditt närområde.

Om du vill krossa våra hjärtan och lämna gemenskapen kan du avsluta prenumerationen via telefonens inställningar. På iPhone hittar du detta under Inställningar > Apple-ID > Abonnemang. 

Är du Androidanvändare? Då öppnar du Play Store, klickar på menyn och väljer Konto > Prenumerationer. 

Om du har medlemskap via faktura kopplat till ditt friskvårdsbidrag kan medlemskapet inte avslutas i förtid.

Om du inte fått svar på det du undrar här kan du maila oss på hej@mammatraning.nu!