MINSKA SJUKFRÅNVARON MED MAMMATRÄNING

Enligt Försäkringskassan ansöker 7 av 10 om ersättning under graviditeten, och graviditetsrelaterade besvär är idag vanliga. En betydande del kommer från smärtor och besvär som kan lindras med fysisk aktivitet, men ändå pausar många gravida sina gymkort och förblir passiva under denna period i livet.

PROBLEMET

Oron över att ”träna fel” skapar rörelserädsla, vilket i sin tur kan leda till passivitet och ökad smärtbild. När sjukskrivning känns som enda alternativet borde vägledning inom styrkebyggande träning istället kopplas in, men vården lämnar luckor och informationen är svårtillgänglig. Därför finns appen Mammaträning!

Vi levererar färdiga träningspass på olika nivåer som sträcker sig över hela graviditeten och tiden efter förlossningen, allt skapat av Sveriges främsta fysioterapeuter på området kvinnohälsa. Detta ackompanjeras av ett gediget artikelbibliotek och föreläsningar för att minska oron och utbilda gemene kvinna till att förstå vad som sker med kroppen under denna föränderliga tid i livet.

FÖR ERT FÖRETAG

Vi vill motverka att era gravida medarbetare hamnar i sjukskrivningsträsket? Önskar ni att era mamma-anställda ska återvända till en omhändertagande arbetsplats och känna sig stöttad i processen? Hör då av er till oss på Mammaträning! Vi skräddarsyr med glädje ihop en paketlösning som passar er organisation, stor som liten.

KONTAKTA OSS