Stärkande träning under och efter graviditeten – på dina villkor!

Mammaträning är appen som ger dig smart, rolig och varierande träning direkt i mobilen, både för gravida och nyblivna mammor. Med appens nivåsystem är träningen skonsam när du behöver det, och utmanande när du vill det. 

Appen är dessutom fylld med forskningsbaserad kunskap om hur kroppen och livet förändras under och efter en graviditet. Vi vill att du ska känna dig trygg och stärkt – både inför och efter förlossningen!

15 % extra rabatt

Tillsammans med MamaMia erbjuder vi 15 % rabatt på ditt medlemskap om du uppger koden MAMAMIA15. Kvittot mailas till dig och kan enkelt skickas vidare till arbetsgivaren om du vill nyttja ditt friskvårdsbidrag! Lätt som en plätt!

SÅ HÄR GÖR DU:

1. Gå till butiken och välj alternativet “friskvård” eller “presentkort”.

2. Välj längd på medlemskapet och klicka på “köp”. (Vi ger redan 10% rabatt på kvartal, 15% på halvår och 20% på helår)

3. Knappa in rabattkoden MAMAMIA15 och fyll i dina betaluppgifter för att dra av ytterligare 15% på priset.

4. Efter köpet får du din unika kod i bekräftelsemailet från oss. Den knappar du enkelt in i appen när du vill aktivera ditt medlemskap!

mammatraning-gravid-postpartum-app-traning-efter-under-graviditet

FUNKTIONER I APPEN

Träning under graviditeten

Att träna under graviditet är något väldigt positivt på många sätt. Vi vet att träning under graviditet kan ha många tydliga positiva effekter på kroppen, graviditeten och bebisen. Ändå sprids många osanningar och skrämmande desinformation som gör att många gravida blir osäkra på hur de ska träna.

mammatraning-gravid-efter-graviditet-app

Träning EFTER graviditeten

Oavsett om du genomgått en vaginal födsel eller kejsarfödsel är rörelse bra att få till, dock på olika sätt.